Hóeltakarítás és síkosságmentesítés

Éghajlatunknak köszönhetően télen nagy mennyiségű csapadék hullik többnyire hó formájában, aminek az eltakarítása főleg nagyobb mennyiség esetén problémát okozhat. Ebben próbálunk Önöknek segíteni. Szolgáltatásunk tartalmazza a terület hóeltakarítását és síkosságmentesítését is.

 Kétféle ajánlat közül választhat:

  1. 0-24 ügyelet

Hóeltakarítás és  síkosságmentesítés 24 órás ügyeleti időben, kiszállási díj nélkül, telefonon történő egyeztetés alapján a jelzéstől számított legkésőbb 2 órán belüli kezdéssel történik (éjszaka is). Minden esetben a területről fotót készítünk, mely időpontot is tartalmaz és a munka végeztét is fényképpel igazoljuk. A fotókat a munka végén a kijelölt személy részére e-mailen sorrendben átküldjük. Ebben az esetben fix gépi és kézi hóeltakarítási óradíjunk van  valamint egy havi készenléti díj, ami függ a terület nagyságától.

Kézi hó takarítás (Budapest területén)
Gépi hó takarítás (Budapest területén)
Készenléti díj (Budapest területén)

 

  1. Nappali ügyelet

A hóeltakarítás és síkosság mentesítés, telefonon történő egyeztetés alapján történik. Ebben az esetben nincs készenléti díj, de nem tudjuk biztosítani a 2 órán belüli kiérkezést  valamint az ügyeletet így csak reggel 8 és este 20 óra között tudjuk vállalni.

Kézi hó takarítás (Budapest területén)
Gépi hó takarítás (Budapest területén)
Kiszállási díj (Budapest területén) *

*Reggel 8 és este 20 óra közötti időintervallumban.

 

Budapest területén kívül is vállalunk hótakarítást és síkosságmentesítést, kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Díjszabásunk a terület nagyságától függ, valamint igény esetén kedvezményesen vállaljuk az év vegetációs időszakában a zöldterület gondozását is. Megkeresés esetén személyre szabott árajánlatot küldünk.

Az árak nem tartalmazzák, a síkosság mentesítéskor felhasznált anyagok díját (pl.: útszóró só, út káli).

Árajánlat igénylés: http://greenfactory.hu/elerhetoseg/